Innebandyn förlorade, frun vann

Min fru och jag hade bestämt att åka till Rom i höst för att fira ett jubileum. Frun skulle stå för bokningen. Det visade sig vara ett stort misstag. En tid efteråt gick det upp för mig att resan skulle äga rum den vecka som det är seriepremiär i de högre serierna. Ett lamt försök att omförhandla tiden för resan slutade i ett ultimatum. Antingen åkte jag med som bestämt eller så fick jag se mig om efter en ny fru. Ärligt talat så var väl utgången given redan i utgångsläget.

Det innebär alltså, ve och fasa, att jag missar både Dalen-City och Thoren-Granlo, hemska tanke. Ja, ärligt talat så kan väl inte Dalen-City bli så spännande, men en seriepremiär är en seriepremiär. Men att missa Thoren -Granlo känns i hjärtat. En tidig seriefinal som vissa kallat det. Nåja, seriefinal i första omgången är väl att ta i men spännande är det. Jag tror att Granlo kommer taggade till tusen för att redan från början visa vilket lag som har rutin och vilket lag som är nykomlingar. På Granlobloggen ryktas det om att ett par bussar redan är bokade för fansen. Och fans har verkligen Granlo gott om, liksom stora åskådarsiffror på hemmamatcherna-Puh.

Trots att jag missar matcherna så kan ni vara lugna. Jag kommer att leverera  (:)) matchreferat ca en vecka innan matcherna spelas,eftersom Rom lagt hinder i vägen att vara på plats. På tal om Rom då igen så är kan väl Roma-Siena på Stadio Olimpico bli en viss tröst i alla fall. Om nu den programpunkten går att förhandla fram. Man får ju ge och ta i ett förhållande

På tal om Dalen-City så det ju DM-final i kväll (gäsp).Det känns som en repris på en repris. Men man rullar väl ner till Gammlia ändå förstås. Ett skäl kan ju vara att se comebackande Lasse B in action. Ett annat gott skäl är som alltid att träffa läktarcoachgänget med min polare Peder Gustavsson i spetsen. Om vi nu hittar igen varann nu då när alla räcken är väck.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.