En läktarcoachs vedermödor eller är man borta så är man helt väck

Dags för match, var finns internet på hotellet? Jodå, med egen dator. Lånedator då, nix. Ut på stan och hitta nåt, Internet Point ok då. Mustig Live Ref av Lars L på Bloggen? Nähä. Gästboken då hos Thoren? Inte då! Vad nu då?  Live Match på Innebandy.se. Skit kul!

Mats-Jocke-Elias verkar i stöten. Kingen, coolt! Men var är Calle-Otto-Jacke? Å så kommer raset i andra, vad håller dom på med? 6-6 sådärja, nu ordnar det sig. Calle-Otto-Jacke har ju inte levererat ännu men det måste ju komma nu. Förresten inte en poäng av Patrik Svensson, otroligt. 6-7, kom igen Calle, 6-8, men nu då Calle, nää, 6-9. Det gick inte men hur var matchen?

Lommade iväg för en fika hos påven. Inte hemma. Visade sig att han som ständig hedersordförande i Vatikanen IBK hade hängt med på bortamatch i Tyskland. Mötte viss ärkerivalerna IBS Protestant. Utgång oviss, har visst pågått några år.

Nää, åk inte till Rom när viktiga matcher spelas. Vad är Colosseum mot Gammlia. Innebandy ska ses på plats, hängande vid ett räcke och inte vid en dator nånstans i utlandet. Internet kostade dessutom 4,30 euro per halvtimme, dyrt. Det blir många korvar från kiosken det om man tänker efter

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.