OK då, lite mer seriöst eller I väntan på slutspelet

Jag håller verkligen med om att City, i den här matchen, förtjänat en eller tom tre poäng mot Täby. Ett par fatala misstag och tveksamma domarinsatser mot slutet gjorde att det inte riktigt räckte hela vägen. Ett mycket fyndigt spel framåt var riktigt roligt att skåda. Och så Erik Nilsson förstås, brilliant!

Men allvarligt talat, låt oss inte bländas av spelet och målen för mycket. Stod på Läktarcoachplats uppe vid läktarfiket under tredje perioden. Där ser man vad som pågår! Hade mycket bra koll på Täbybåset. Ett avslappat gäng satt och småpratade mellan bytena. Tränare Jäderlund rörde knappt nån min. Inga speciella order utdelades, man körde på.

 

På banan var det inte heller nån större hets bland spelarna. Sundstedts skott gick allt som oftast över, verkade inte bry honom mycket. Bron-Sundbom gnällde nästan ingenting på domarna och han provocerade inte heller motståndarna som han brukar när det behövs. Inte ens Ackevi (hatobjektet ni vet) utförde nåt brutalt överfall för att ändra matchbilden. Hyvärinen tyckte inte heller att det var nödvändigt att koppla på turbon och avgöra sista fem med tre kassar.

 

"Nää, det fick väl gå som det gick. Det är ju i slutspelet som det gäller och där är vi ju redan". Förra året hade dom filosofin att börja försäsongsträna i augusti så att formen skulle infinna sig i mars, skönt gäng. Täby är ju inte känt som ett lag som hyllar försvarsspelet men vill dom så släpper dom inte in 8 mål mot City.

 

Kanske får vi i vinter se nån Täbymatch där dom inte går till anfall över mittlinjen de två första periderna för att sedan slå om till tokanfallsinnebandy. Det är sånt som är så skönt med Täby, man vet aldrig..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.