Tunt med inlägg här, va..

Jo, det är det väl. Det beror mest på att det också är tunt med matcher att analysera. Jag anser mig därför nödgad att utvidga min repertoar till att även omfatta rykten. Det fattas ju inte inom  innebandyn. Här följer några som jag uppsnappat den senaste tiden:

 

– Samuel Karlsson har ett stående kontraktförslag med City. Det faller ut den dag han gör 10 mål eller mer i sammma match för Vildmännen. Blir spännande att följa.

 

– Robin Nilsberth och Johan  Samuelsson återvänder till Granlo om dom tar steget upp till Superligan. Det blir då tal om samma 10-åriga kontrakt som John Lehnberg skrivit på. Snacka om långsiktig planering i den klubben. Det verkar dock tveksamt om Dille Jernberg får samma erbjudande. Han skulle då vara farligt nära pensionsåldern.

 

– Calle Carlbom har även han erbjudits ett 10-års kontrakt av sin gamla klubb Dalen. Han är dock mycket tveksam då han vill vara hemma ibland innan barnen gått ut grundskolan.

 

– Ulf Hallstensson ryktas det om att han skulle sitta löst ifall Dalen inte går till slutspel. Han sneglar lite i smyg åt IBK Boden i så fall. Det skulle vara skönt att få sova i egen säng tycker han.

 

– Urban Karlsson kommer att skriva livstidskontrakt med Dalen som sportchef/tränare. Det är lika bra tycker han att få ned det på papper eftersom det inofficiellt redan är klart att det blir så.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.