Thoren tog intryck och hur bra blev det inte då

Jag tjatar ju på om första 5 och andra 20 men det är inte alltid att lagen lyssnar. Men idag var det annorlunda! När jag tog mitt första andetag efter 5 min så stod det fortfarande 0-0. Perfekt! Jag hade dock knappt hunnit dra in luften då igen så kom 0-1. Det var ju inte vad jag tänkt mig precis. En liten fjäril hörde av sig i magen. Men så kom 1-1. 2-1, 3-1 och jag började andas helt normalt. Eller ska vi säga som det var. Andningen utgjorde inget som helst problem resten av matchen.

 

Varför det? Jo, Thoren var fullständigt överlägsna. Suveränt försvarsspel ledde till otaliga spelvändningar. Samtidigt kom inte Järfälla nånstans. Det var heltäckt! Och slank nåt igenom så plockade Ställ lätt bollarna likt mogna äpplen. Äppelplockningen omsattes direkt i kontringsmöjligheter, elegant. Jag tänkte ett tag gå ut och be att få betala inträde en gång till. Det var matchen helt klart värd. Lekande lätta kombinationer och snygga mål. Dessutom fördelade på många händer, kul.

 

Den kvarvarande frågen efter matchen var: Hur kunde Järfälla ha fått ihop 12 p och spelat 6-6 mot Granlo borta under ordinarie tid. Visst kan lag ha en dålig dag men så här…?

 

Efter matpaus blev det Dalen – Warberg. Många frågetecken där också? Var står Dalen egentligen. tre förluster på de fyra senaste. Och Warberg? 10 p på sju matcher, märkligt. Matchen gav åtminstone en del svar. Dalen har usel form. Landslagsspelarna verkade också slitna. Jag tyckte att Warberg med mycket distinkt försvarsspel, ibland på gränsen, men med tillåtande domare utmanövrerade Dalen totalt. Dom kom i princip ingenstans. Jag vet inte när Dalen hade så få rena lägen som denna kväll. Inte ens det patenterade PPt fungerade. Nää, det här ser inte bra ut. Efter som jag i mitten på tredje förstod att det inte skulle bli så mycket bättre så åkte jag hem till tanten och kollade på Laleh. Det var mycket bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.