Bottenmöte med några topprestationer

Fredagkväll. I valet och kvalet. Sjunka ned i soffan med ett glas i handen och låta sig vaggas av Skavlan m fl eller att åka ut till Sjöfru för att kolla in ett bottenmöte i Div 1. Valet föll på det senare och det ångrade jag verkligen inte. Det var bra underhållning,bra prestationer och en drös med mål. Ledningar växte och krympte.

 

Mot slutet verkade det som Gamla Stan avgjort matchen vid 6-9 åtta minuter kvar. Men som så många gånger förut är matcherna inte avgjorda före slutsignalen. GUIF kvitterar till 9-9 och avgör med 38 sek kvar. Och dom avgör matchen med ett par eleganta mål. Vid 8-9 styr allt i allo Per Beijar in ett långskott med en metkroksliknande rörelse. Jag tror att bollen tar på översidan av klubbladet. Man vet ju aldrig säkert. Det går fort och repriskamera saknas för det mesta. Vid 9-9 skickar "Flinken " in en passning på vinst och förlust (tror jag i alla fall, han menar nog inte det) från sarghörnet och där ångar Fornander fram och trycker in bollen. Två verkligt snygga mål om än, får vi väl säga, något tursamma. Och med ens blev bottenstriden jämn och hemresan till  Skellefteå minst dubbelt så lång…

 

Bevakade förstås med ett tredje öga Gefle-Granlo på Live Match. Såg bra ut med snabb 2-0 ledning för hemmalaget. Granlo vände dock och avgjorde med 4-6 i tom bur-starkt gjort.

 

Ja, det blir ju en hel del matcher till denna helg. Mitt huvudfokus ligger förstås på Thoren-Älvsjö. Toppen mot botten men… inget är säkert som sagt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.