Hur gick det i tipsen då?- nja, sådär..

Var helt fel ute när det gällde City. Tipset var nog mer grundat på önsketänkande än på realism. Dessutom trodde jag inte att ett så decimerat lag som AIK kunde leverera 7 mål. Inte minst pga att jag dömde ut Kim Nilsson som helt formlös.

 

Däremot tyckte jag att jag fångade karaktärer på fighten Dalen- Täby klockrent. Bra tempo, offensivt spel och massor av målchanser. Att jag valde Hyvärinen som matchavgörare må vara mig förlåtet. Att det skulle komma var stensäkert. Det fanns två spelare att välja mellan. Gissade fel i ett 50/50 läge.

 

Tipset i Thorenmatchen var väl sisådär. Att det skulle bli svängigt med många mål satt som en smäck. Råkade skriva fel när jag pekade ur Jacke A som tremålskytt. Menade naturligtvis Otto, :). Det tippade slutresultatet 7-6 stod det faktiskt en bit in i tredje. Sedan medger jag att det verkligen var ett långskott att utse Patrik Lundström till matchhjälte men ibland är man ute efter 100-oddsare…

 

Nu återstår det att se om VM-damerna kan producrea 48 mål på Japan- man kan väl tvivla lite men i innebandy kan allt hända, nästan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.