Äntligen lite motstånd…

Danmark gjorde mål på Sverige, alltså ett .  15-1 til Sverige

4 kommentarer

  1. Leif Lundberg

    Hej Lisbeth, igår fick jag en kommentar till det senaste inlägget som löd ”Dessa coacher”. Eftersom det inte innehöll nån direkt information så tryckte jag bort den och skickade tillbaka på samma sätt i din mailbox ”Dessa HälsoZamcoacher”. Nu återkommer du med kommentaren nedan. Att du inte är nån coach och inte har nån utbildning. Men på din hemsida är du i alla fall utbildare, rådgivare, personlig tränare mm.
    Om begreppet läktarcoach är obekant för dig så är innebörden att man inte behöver varken utbildning eller djupa kunskaper för att ha åsikter, det är tvärtemot själva vitsen.
    At vara det du säger du är medför däremot ett stort professionellt ansvar. Att också förmedla hundratals tips och råd om persolig hälsa och utveckling medför för mig också ett djupt moraliskt ansvar.

    Att jag inte ”törs” lägga ut kommentarer har du lite fog för. Kommentarer med innehåll uppskattas och besvaras.

    ”retas inte” / Innebandyläktarcoachen

  2. Lisbet Olofsson

    Jaa…..svar – jätteroligt.

    Jag är väldigt kritiskt till alla coacher eftersom jag möter de som t ex haft Arbetsförmedlingens coacher. Såg nu man till och med kan titulera sig inredningscoach etc.
    Sedan så harjag vänner som bedriver Shift Education och utbildar coacher så det finns fler aspekter som coach.

    Nej jag är ingen utbildad coach och därför utger jag mig inte för att vara coach heller. Så där gåe min moral och etik men så är jag en hel del ”annars”. Men jag ger tips och råd om hälsa inom den vetenskapliga delen dvs inget alternativt.

    Jag lever och lär med mycket glimt i ögat hela tiden – även i mitt jobb. Och jag har mängder med åsikter som jag provar hela tiden på andra.

    Ha det gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.