Är detta framtidens innebandyspelare – gud förbjude ..

Dalen har bortamatch idag mot Falun. Får se vad uppehållet medfört. Menar nog att det varit viktigare för Ulf H att trimma poängmakeriet på hemmaplan än att verka som biträdande kapten för ett redan överlägset svenskt landslag.

 

Och om man får tro på artikeln i dagens VK finns det mycket att utveckla. Där menar man att tabellplaceringen korrelerar väldigt bra med resultat på BIP-test och explosivitet i musklerna. Om det stämmer så bra så kunde ju lagen lämna in testresultaten i augusti, placera in sig i tabellen och gå  direkt på slutspel..

 

Ellert tänk om vi skulle rekrytera morgondagens spelare från amerikansk fotboll. I USA är det vanligt att man rekryterar från friidrotten när det gäller människor med kondition och snabbhet.

 

En förstafemma kunde då bestå av en quarterback, en runningback och tre wide receivers. Quarterbacken i normalstorlek  + fyra bjässar på + 100. Är det nåt vi vill se?

Nä, då föredrar jag spelare med speluppfattning, passningsskicklighet och målsinne alla dar i veckan. Kan man mäta det?  Troligen inte- beauty lies in the eye of the beholder !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.