Det har känts tomt men nu drar det igång ordentligt..

Äntligen börjar det röra på sig igen i seriespelet. Helgens drabbningar blir högintressanta. Ja, förresten det börjar ju redan i kväll när Sirius tar emot AIK. Kan vi hoppas på oavgjort? Vore väl bäst för City.

City åker till Helsingborg för att försöka ta revansch för debaklet hemma. Det kan väl i alla fall inte gå lika dåligt som då. 1-7 i första blev till förlust 2-11. Ett formstarkt City med stigande självförtroende kan kanske till och med skrälla. Passa Daniel Johnsson!

Thoren åker till Mora. Ett lag som verkar ha kommit igång och sopade till Duvbo med 11-1 borta. 5 mål där av Max Wahlgren varav 4 i följd. Vi vet ju alla vad han kan åstadkomma om han får fria tyglar- passas. 5-5 tio min kvar?

 

De intressantaste matchen spelas ända på Gammlia Arena där Dalen tar emot Storvreta. Dels blir det en match där Dalen jagar poäng inför slutspelet. Men dessutom blir det värdemätare på om Dalen har så mycket att hämta i ett ev slutspel. Som tabellen ser ut idag så är det fullt möjligt att Dalen ställs mot just Storvreta i en kvartsfinalserie över fem matcher. En bra förtest på ett kommande drama…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.