Vesterlund på mattan..

Som ni vet har jag väldigt svårt för Conny Vesterlund som expertkommentator på TV. Särskilt då AIK är inblandade i matchen. Denna gång verkar det som om han fått förhållningsorder av producenten så han höll sig oftast på mattan. Men det är klart att när Karl-Johan Nilsson eller Kim Nilsson gjorde nåt extra så sprack det ju. Skrattretande var när han påstod att Peter Fischerström (37 år) skulle vara outstanding på banan om han spelat…Det var om inte annat ett underbetyg för "de yngre" som spelade.

 

Conny är en verklig anhängare av att spela på bara två femmor. Han har väl alltid tillhört dessa förstås. Han menar att spela på tre femmor är att likna med social verksamhet..

Kanske vore en ide att endast tillåta två femmor i Superligan? Många fler klubbar skulle då kunna få ett slagkraftigt lag..

 

AIK vann och det rättvist. Fick några enkla mål av reservkeepern som Sirius hade i målet, men ändå. Frågan kvarstår om det här var bra eller dåligt för City. Sirius blev i alla fall än mer förankrade i botten. Om City kan överraska i Helsingborg så ter det sig än mer OK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.