Trevlig helg…kan det bli…

Ja, jag kände för att vara lite positiv så här inför helgens drabbningar. Det kan bli lite deprimerande med alla måsten…

 

Men det kan inte hjälpas. Dert stundar måstematcher för både City och Dalen.

För Citys del är ju inte matchen mot Sirius en måstematch på det sättet att det är helt kört om man förlorar. Det är inte ens troligt att Sirius på allvar kommer att utmana City om en plats i Superligan nästa säsong. Men ändå, det är en måstematch på det sättet att Sirius är det lag som City borde ha lättast att besegra. Jag håller tummarna.

För Dalen däremot finns det inget annat än måstematcher. Det gäller i högsta grad helgens match mot AIK. Man kan nästan kalla det en ödesmatch då AIK ligger just över slutspelsstrecket och Dalen just under. Och så flåsar Warberg dessa båda i nacken.. Ett Warberg som om det släpper för kommer att ta många poäng framöver. Den kapaciteten har laget som vi alla vet.

 

Thoren tar emot Gävle i morgon. Ett Gävle som varit en stor besvikelse hittills i Allsvenskan. Dom är också väldigt svåra att bedöma från match till match. För två omgångar sedan slog dom Järfälla borta med 11-7 för att sedan torska hemma mot Duvbo med 4-12. Ett Duvbo som innan förlorat på hemmaplan med 1-11 mot KAIS Mora… Ja, ni hör.. En sak vet jag och det är att dom har Billy Nillson, poängkungen i sitt lag. Hoppas att Thoren vet om det också…Det behövs nog om det ska bli vinst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.