Rykten om ledarbyten..

Det surras en hel del om att ledarbyten kommer att ske i några av våra elitklubbar. Här kommer dom hetaste:

 

Hilding Holmkvist kommer att få gå som hedersordförande i Umeå City pga osynlighet. I en öppen och segdragen process kommer Christer Lindvall att föreslås som ny sådan.

"Om Christer Lindvall blir ny hedersordförande så ska jag ta mig f-n sluta gå på innebandy" säger Lennart Holmlund i en kommentar.

 

Putte Eklund kommer att få gå som tränare för Umeå City. Orsaken är att han myglat med att tala om hur många barn han egentlligen har.Han kommer i en snabb process att efterträdas av Susanne Ekblom. " Det verkar lättare att hålla reda på hur många barn hon har" säger en representant för klubben.

 

Janne Lundquist kommer att få lämna tränarjobbet i Thoren efter säsongen. Tidningen Västerbottningen har, från en säker källa, erfarit att Lundquist inte redovisat hur många liter sportdryck han tagit med sig hem efter träningarna. Tillfrågad om att ta över efter honom är Ulf Hallstensson. Han meddelar dock i ett pressmeddlande att han säger nej, nej., nej, men kanske står till förfogande i alla fall om innebandysporten behöver honom.

 

Dalens Urban Karlsson kommer att få gå som sportchef i klubben då det uppdagats att han vid ett flertal tillfällen försökt värva kontrakterade spelare från andra klubbar i Umeå. Han efterträds efter en rekordsnabb process av -Urban Karlsson. "Nu vänder vi blad och nu ska det bli en annan ordning" säger den nya sportchefen.

 

Det var allt för denna gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.