Tjatigt, men det blir måste igen…

Jo, tjatigt är det men det fortsätter som jag förespådde när serierna vände- måstematcher hela tiden.

 

Men låt oss börja litet mer avspänt. Thoren åker till  Uppsala för att möta Hagunda. Laget med den säregna matchsviten. Om Thoren gör 5 mål så tar man med 90 %-ig säkerhet poäng. Gör man 6 mål ökar chansen ill närmare 100 %. Hagunda har nämligen gjort 6 mål i endast en match och då förlorade man ändå, som dom nästan alltid gör. Full fart framåt och producera får då bli Thorens taktik denna gång.

 

Åter till måste-måste. Dalen möter Jönköping hemma, ett lag med 4 förluster på de 5 senaste matcherna och klart på nedgång efter en lovande inledning på serien. Verkligen ett strålande tillfälle för Dalen . Ja, en måstematch, inte minst för att Warberg vann igår och är på väg uppåt i tabellen. Dessutom har både AIK och TT svåra matcher mot  Pixbo resp Falun. Ett utmärkt tillfälle för Dalen att skaffa sig litet andrum. Men man måste ha koll på främst landslagscomebackande Johan Andersson om det ska gå vägen. Hoppas dom läser det här…

 

City möter Linköping som tuffar på i mittregionen som dom gjort hela säsongen. Svårbedömd motståndare men absolut inte oslagbar. Eller för att tala klarspråk: ett lag som måste slås. Inte minst efter debaklet mot Sirius senast. Jag hoppas och tror att det inte kan upprepas. Nä, så dåligt kan det väl inte gå. I så fall är det verkligen kris inför avgörandet om Superligaplatsen. City får en enkel uppgift när det gäller spelare att hålla koll på. Står det Johansson på tröjan sä är det fara å färde. Linköping har två Johansson, d.ä och d.y. För att förvilla ytterligare så heter båda Marcus ! Se upp !

Drar ihop sig till en spännande  streckmatchhelg..

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.