På rätt plats men på fel tid…kändes det som…

Såg Dalen – Jönköping igår afton. Tyckte att det var svårt att få upp den där riktiga känslan för matchen. Kanske var det för att matchen började 18.00 på en lördag ! Vid den tiden ska man ju syssla med annat…

Nåväl, de 2 första perioderna rann bara undan för mig. Det mest anmärkningsvärda var väl att Torp hade en sån där once-in-year-day. Han klämde i med 3 mål. Det dröjer väl till nästa säsong innan det upprepas. Dalen tryckte gasen i botten i tredje perioden och då hängde gästerna inte med. Solklar seger. Svahn positiv, kanske boostad av sin landsagsplats.

Jönköping spelade tämligen simpel innebandy där det gällde att snabbt bara komma till avslut. Särskilt märkbart i tredje där man spelade "triangelspel". Ojaniemi med bollen centralt i egen zon. Johan Andersson högt upp på vänsterkanten och Hovlund dito på högerkanten. Pass upp till nån av dom och direktskott. Kan fungera effektivt ibland. Ingen tur denna gång.

Jaa, nu gäller det City. Får se hur det är med sjukstugan. Moralen blev väl i alla fall inte högre av att höra att Sirius slog Warberg idag med 6-3 ! Vad är det med Warberg, helt oförklarligt…Förlust för City idag samtidigt som kanske Mullsjö tar Helsingborg borta… Då är läget helt prekärt.