Ett lag i spillror…

Vilken besvikelse ! Hade bespetsat mig på en toppmatch ikväll på TV4 Sport. Men det blev en bedrövlig tillställning. Visserligen har det svajat mer än förut i Täbys matcher denna säsong. Dom brukar ju dessutom släppa till många mål men oftast ändå se till att dom gjort ett mer än motståndarna till slut.

 

Men att se ett Täby så utspelat och närmast förödmjukat av Storvreta denna kväll var närmast sorgligt. Viljelöst, tempofattigt och omotiverat var bara förnamnen.

 

Täby gjorde ett(1) mål i spel 5mot 5. När hände det senast? Man fick dessutom en gratischans att komma tillbaka i matchen via en mycket underlig 5:a på Stenberg. Där gjorde man visserligen 2 mål men vek sedan ner sig igen totalt. Hyvärinen var en skugga av sitt vanliga jag . Verkade som om han inte ens hade lust att spela. Inte ens Ackevi visade nån attityd genom att tackla nån över sargen. Han tog nog inte ens ett frislag på hela matchen… Bäst i Täby kämpade Matias Hagert och var den som syntes mest. Det säger en hel del om matchbilden.

 

Nää, Täby kommer inte under några förhållanden kunna kämpa om SM-bucklan. Storvreta imponerar stort. Kan Falun eller Pixbo utmana, möjligen-vi får se…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.