Ett trevligt besök på vischan…

Ja, eftersom det varit torka på elitseriematcher den senaste tiden så gjorde jag i går ett besök långt ut på vischan, nämligen till Röbäck där det på Elofsson spelades seriefinal i Div 2 mellan TBS och TGC. En trevlig tillställning faktiskt.

 

TBS förde/tilläts föra spelet till stor del medan TGC mer gick rakt på mål i korta anfall när dom ägde bollen. Helt klart att TBS unga spelare visade upp finliret medan TGC stod för de tunga skotten. Klart bäst på plan tyckte jag att TGCs målvakt var. Många ruggiga räddningar på den kanten ( har inte namnet, ni får ursäkta).  Jim Johanssons skott är ju alltid roligt att se. Håller helt säkert klass för högre serier.

 

TBS viktoria med 8-6 var rättvis och kunde varit större. Nu går väl ändå båda lagen till kval. Jag uppsnappade att TBS vid serieseger får en motståndare söderifrån medan ett norrbottenslag väntar på TGC. Ser i dagsläget ut att bli Luleå. Ett ungdomligt och frejdigt lag som vi såg förra säsongen. Om det inte blir dom så lurar outslitliga K4 i vassen. Inte helt lätt för TGC i vilket fall.

 

Matchen var relativt snäll trots prestigen. Några små övergrepp såg man men i stort var det gemytligt på banan. Jag tror inte ens att  vanligtvis rättskipare Nariman Navaee lade sig i domarbetet på nåt uppseendeväckande sätt.

 

Frågade min polare bredvid om han hellre skulle gå och se Lanza Chiefs- Burträsk i motsvarande hockeyserie. Fick en kraftig huvudskakning till svar. Nä, det är helt klart att innebandy bjuder på överlägsen underhållning. Helt överlägsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.