Nå, nu blir det matcher igen…

I morgon spelar TGC borta mot Obbola. Hade ju varit intressant att  se laget värma och spela. Men kl 12.00. Just efter brunch och med VC-skidor på Vinterstudion. Nä, tror inte det . Får vänta till måndag då dom tar emot Sandåkerkamraterna på Vildmanna. Ska bli trevligt.

 

Både Thoren och Dalen har bortamatcher. Thoren möter Järfälla. Ett lag som började otroligt svagt i serienn för att sedan åka hiss och nu utgöra främsta hotet mot Granlo. Ett oavgjort resultat skulle verkligen uppskattas i Sundsvall. Som ju har krokarna ute i Umeå som bekant.

 

Dalen möter Sirius borta, ett lag som visat att man kan slå topplag för att sedan förlora mot bottenkollegor. Ingen helt enkel match. Lagen som slåss om slutspelsplatserna kan mycket väl knipa en och annan poäng i sina matcher . Vad man förstått av media så har intresse anmälts på tre Dalenspelare. Granlo heter laget och spelarna Nilsberth, Samuelsson och Svahn. Vid frågor om detta så svarar dom enligt standard: Det blir en senare fråga, koncentrerar mig nu på slutspel med Dalen. Lätt att säga men i bakhuvudet finns funderingar kring ev flytt, kontrakt, jobb osv. Undrar om det är lättare att få lärarjobb i Sundsvall än i Umeå…

City ta emot TT på söndag. Måstematch igen (tjatigt men sant). En vinst är nästan nödvändigt då man ser till vilka möjligheter konkurrenterna har.  Mullsjö kan slå Linköping och Jönköping har chans mot Täby om dom vaknat på fel sida. Det har varit mycket upp och ner på den kanten i vinter. Att slå TT vore alltså mumma för både City och Dalen. Förlust för båda är närmast en katastrof.

 

Citymatchen får det bli i helgen. Hoppas på att många dyker upp och stöttar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.