I kväll var det lätt att tycka synd om City..

Skämt åsido, det här var en tung förlust. Tung inte bara för poängtappen  utan tung utifrån det som utspelade sig på plan. City vinner skotten med 40-19 ! Dom skapar också en hel del chanser och otaliga halvchanser. Men i TTs mål stod Benjamin Löfdahl och då räcker det inte med halvchanser. Det måste tilll klassavslut för att överlista honom. Domeij var för övrigt också bra även om han hade mycket mindre att bestyra. Kunde han ha tagit sista målet? Gick in vid första stolpen om jag såg rätt.

 

Bäst i City var utan tvekan Mattias Hedlund som växer mer och mer som back. Inte många missar i försvarert och många lyckade uppspel som ledde till kontringar. Bäst i TT, förutom Löfdahl, var som vanligt Kevin Björkström. En klassavslutare av stora mått. Satte tre distinkta avslut, hade inte så många fler.

 

Minst bra i City var Lingon Lindgren. Såg ut att ha lindat handlederna för hårt idag. Bollen ville inte fasta vid bladet. Var helt ren på TTs planhalva en gång men då höll han på att fälla sig själv..

 

Löfdahl räddade förresten TT med två ruggiga räddningar i slutminuterna. Även domarna gjorde avgörande insatser då två av TTs mål kom efter mycket tveksamma domarbeslut.

 

I övrigt vann ju Dalen och stärkte slutspelsaktierna. Men lagen ikring tog också mycket poäng. Rysaren fortsätter…

 

För tredje gången gratulerar jag nu Granlo till seriesegern. I och med Thorens seger över Järfälla och Granlos vinst i Uppsala är ledningen åtta poäng med fyra omgångar kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.