Har TGC lagt ner? Och vad händer med Stenberg?

6-9 mot Obbola följt av 1-7 mot Sandåkerkamraterna. Har dom lagt av eller är det slut på idéer? Märkligt? Dom har ju ett kval att se fram emot. Eller vill dom inte upp i div 1?

 

Och vad händer med Stenberg? Han kan tydligen dömas i efterhand efter videogranskning. Men ingen har anmält. Således inte heller Helsingborg. Man ska avvakta och inte göra nåt förhastat säger man.. Varför det? Håller innebandyfamiljen varann om ryggen eller handlar det om SM-final och landslag?

2 kommentarer

  1. Tgc:arn

    Tgc har enligt mig inte alls lagt ner, obbola är erkänt svåra på hemmaplan och speciellt med en comebackande spelsugen zacke. Var och såg matchen mot sandåkernkamraterna och där ljuger siffrorna om matchen. Tycker iof inte att TGC leverade på topp. Men anledningen till att det blev förlust med 7-1 tycker nog majoriteten av vi som var där var ett hästjobb i försvarsspelet av sandåkern, och kanske framför allt storspel av deras målis, som måste anses som seriens vassaste? TGC kommer garanterat hålla sin andraplats med tanke på hur lätt spelschema dom har kvar. Så får se fram emot 1an nästa år! Ska bli riktigt kul att se hur dom klarar sig mot för guif.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.