SSS 11 – jag är väldigt nöjd (för en gångs skull)…

Har just sett Dalen – IKSU till det blev 1-5. Hade annat att göra sedan. Nöjd, jajemen. Efterlyste SKOTT från damerna och då inte minst Dalens. Och det fick jag verkligen se ikväll. Det avlossades en massa skott. Inte alltid så hårda och inte alltid så välriktade men ändå !  Härligt att se. Skott på mål är alltid en möjlighet.

 

IKSU var som väntat tyngre i längden men Dalen försökte verkligen spela denna match. Höll spelet uppe  under långa sekvenser men fick inte in bollen.

 

Iksu vinner väl till slut hur det än går men två sekvenser avgjorde tidigt i tredje. Vid 1-3 skriker Urban Gå, Gå och tre forwards störtar famåt. IKSU fixar uppspelet, kontring och 1-4. Några minuter senare skjuter Dalen ett skott knappt utanför vänster stolpe. Kontring från IKSUIs vänstersida och mål, 1-5. Det går snabbt. 2-4 istället så kanske…? Nja, ändå inte, men i alla fall.

 

En bra match med mycket kamp och underhållningsvärde. En bonus var det också att, som oftast, se Sandra Larssons pappa försöka döma från läktaren. Intensivt som vanligt och lika fruktlöst som alltid…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.