SSS – 20 Känsliga Dalen och knäppe Ackelid…

Ok, ok- jag hade fel om TGC-Luleå. So what? Matchen avgörs på 32 sek i slutet på matchen med 3 mål. Kunde absolut ha slutat hur som helst. Fortsättning följer i Luleå på lördag. Helt öppet. Hemmaplan avgör. Säger inga siffror…

 

Märkligt förresten att man plockar ner domare från Luleå för denna match. Fanns det ingen mer neutral på närmare håll. Dessutom var en av domarna blind !! (P-A Blind). Ger vissa frihetsgrader åt spelarna då man ostraffat kan skrika: Är du blind !

 

Åter då till Dalenmatchen. ( 8 ord räckte som sagt). Ketil Kronberg-kommentar överfödig.  Dalens täck och box- står som oftast minst en period på coachläktarn som ni vet. Ett utmärkt ställe för att kolla såväl anfalls- som försvarsspel på nära håll. Blev mest imponerad av täcket. Nästan ingenting av värde slank igenom. Boxspelet var aggressivt och nästan prickfritt. Betänk att Täbys PP-femma bestod av Sundstedt- Hyvärinen- Hagberg- Bron Sundbom och Micke Karlsson. En femma villket lag som helst skulle ge vad som helst för att få. Dom kom  ingen vart. Mest besviken är jag nog på Hyvärinen. Presterade inte mycket under någon del av matchen. Det ryktas om att han lägger av nu. Jag tycker att det har sett ut som han la av redan under jullovet…

 

Så till idioten Ackevi. Han yxslag mot Hjort är ju totalt vanvettigt. Hade han träffat hälsenan så hade med all säkerhet Hjorts säsong varit över. Jag varnade för honom i höstas och nu inför matchen. Kan man inte stänga av honom på livstid? Finns det åtminstone inte en regel som ger avstängning efter ett visst antal 5:or. Nu hade han en i varje match på slutet.

 

Vill inte måla f-n på väggen. Men eftersom vissa nyckelspelare nu bär så stor del av framgången så vore en skada kanske ödesdiger. Säger inget mer..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.