SSS – 24 En sån dag… innebandy och annat.

Ja, så sa ju lillebror Olle i  Pistvakt alltid när han gick i säng efter en händelserik dag. Ja, och vad ska man säga om denna om inte just det. Om nån sagt att Falun skulle göra 6-0 på Storvreta i sista perioden så hade jag rått honom att uppsöka akuten för hjärnkoll.

 

Hade varit fantastiskt roligt att få se den matchen som enligt rapporter kontrollerades av Storvreta halva matchen då det stod 4-2 till hemmalaget. Visst är Enström en världsspelare men ändå. Det ska inte gå! Kul också att Ruud fortsätter att prestera. 2+2 idag. Visserligen med hyggliga wing men men ändå.

 

Har varit på det tidigare. Kan inte begripa hur Innebandymagazinet sätter sina betyg. När Dalen slog Täby borta för en tid sen hade ingen Täbyspelare högre än  2 och ingen Dalenspelare lägre än 3… I dagens Dalenmatch får bara Nilberth och förstakedjan 3 eller mer, Ketil ensam fyra. Mot ett svagare Täby vimlade det av 4:or och 5:or. Och som vanligt får förlorande lag i pricip 2:or över lag. Svårt att förstå kriterierna och betyg i förhållande till motstånd.

 

Nåväl, det vore mycket intressant att, inte i bara denna match, få se +/-statistik. Vilka var inne på Pixbos mål? Hur mycket plus gick förstafmman?

 

För er allmänt intresserde av sport så hände det andra märkliga ting i kväll. SAIK gjorde 8-2 på AIK, även det smått otroligt…

Och för er intresserade av trav kan jag meddela att kusken Åke Svanstedt vann de 7 första loppen på Axevallatravet i kväll. Det har aldrig hänt någonsin tidigare i travhistorien…

 

Ja jag kan inte annat än säga som Olle: En sån dag…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.