SSS 27 – Snyggt, men ovissare än ovisst

Har varit i fjällen några dar för att få lite ledigt från innebandy och bloggande. Kom hem lagom till gårdagens match- vilken slump… Hann precis till matchen.

 

Det kändes hela tiden väldigt lugnt. Inte minst förstås efter Nilsberths ledningmål efter 30 sek. Dalen ägde SPELET men Pixbos halvchanser kom till på, just det, chans kändes det som. Nää, det här var Dalens match från första löpsteget. Superfemman utraderade i princip Calebssons gäng. Dom kom inte upp i standard eller så var det så att Johans gossar inte tillät mer.

 

En sak förbryllade mig. Östholms tillbakadragna position. Visserligen brukar han alltid spela ur en låg position men detta liknade mest rollen som libero. OK, men lyckades man då stoppa Johans gäng- knappast. Effekten blev att det offensiva vapnet i Östholms skottförmåga försvann. Ett prov såg vi då han i ett enmannaanfall satte en reducering.

 

Den som utmärkte sig och verkligen slet i Pixbo var Emil Julkunen. Dessutom är han en jobbig retsticka att möta. Och som sagt tyckter jag at Östholm, från sin position, underpresterade. Han kan oändligt mycket bättre.

 

Så till min förjetong, betygssättning.  2:or föstås till Pixbospelarna. Menar innebandymagazinet att Anton Ermlings insats var lika bra som Julkunens …? Nä, lägg ner skiten, ger ingenting alls…

Så bär det iväg till final då. Och vad kan vi förvänta oss? Absolut ingenting. Allt kan hända i en enskild match. Slumpens skördar kommer troligtvis att avgöra. Vill påminna om ett par av säsongens resultat:

Dalen -City 4-5, Dalen -Warberg 0-6, Sirius – Storvreta 7-5, Mullsjö – Falun 8-4.

Allt kan hända i en enskild match. Värdelöst att SM- tecknen ska färdelas på detta sätt. Totalt värdelöst…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.