SSS 33 Blåser vi upp en SM – bubbla…?

Ja, SSS och SSS. Visserligen skrivs det spaltmetrar om SM-finalerna i Malmö nu till helgen. Och det till den milda grad att man kan frukta en riktig backlash. Tidningarna fyller helsidor med Dalen och IKSU. Ja, tom mer än när Löven gått till första play off. Och det vill inte säga litet det. Men tänk om.. tänk om båda loosar på lördag. Hur går det då med Innebandyns huvudstad? Staden där lagen inte vinner..

 

Men det är verkligen inte nån fart på SSS = Silly Season Snack. Heldött ! Hur kommer det sig? Att Jacke Arvidsson förlängt med Thoren känns ju inte direkt upphetsande. Vad pågår under ytan? Får vi vänta till efter finalerna innan Urban briserar bomberna. Eller nöjer sig Sjöström med att fått halva nedläggningshotade Ersboda? Nä, kom igen nu grabbar ! Så att vi får nåt att jobba med…

 

Total skandal förresten att Malmö fått långtidskontrakt på SM–finalerna. Hur mycket har dom fått hysta upp till förbundet för att lyckas med det? Eller är det för att man lovat att ett par tusen rödvita danskar kommer att ta färjan över. Vilken innebandypublik…

 

Törs man tillägga att Brynäs var mer värda att vinna SM-hockeyn än SAIK. Och det säger jag trots att jag inte är Lövenfan. Dom gläds nog idag att länskollegan inte nådde ända fram. Så lät det då i alla falll när jag tjuvlyssnade till några under junior SMet. Snacka om missundsamhet..

 

Slutligen det  viktigaste av allt.. Jag har ännu, trots lång och tålmodig väntan, inte hört av grabbarna på Innebandybloggen. Jag menar min inbjudan att vara med den 5 maj. Varför hör dom inte av sig? Väntar dom med det bästa till sist eller… Jag borde ju ha en framträdande roll där, självklart… OK, jag är inte den säkraste målisen. Inte heller den brytsäkraste backen eller den mest flyfotade forwarden. Men det finns ju andra hedersfulla och spännande positioner att fylla. Sargvakter behövs väl ex vis..

2 kommentarer

  1. Jakob Arvidsson

    Haha! Förstår inte vad du pratar om. Att jag förlängt med Thoren är väl det bästa som kunde hända den här staden?!

    På tal om det andra. Jag lovar att du får vara sargvakt, om du nu vill… Om inte annat kan du ju vara gästbloggare på Innebandybloggen om själva matchen. Vi ska ju träna varsitt lag så då blir matchrapporten knappast objektiv om vi skulle skriva den.

  2. Leif Lundberg

    Ja ok då. Jackes nyhetsvärde kan väl åtminstone diskuteras.

    När det gäller erbjudandet att gästblogga om supereventet den 5 maj så mottar jag det med största ödmjukhet och allvar. Äntligen får innebandyumeå verkligen veta vad som tilldragit sig under en match. Det har varit tunnsått med det under vintern. Jag kommer Jacke !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.