Bara två dar kvar – man har redan rysningar..

Jo, för på lördag smäller det ju. All Star matchen på Gammlia. Och dessutom följt av Innebandygalan på Allstar. Knappt man kan bärja sig…

 

Ska ju bli otroligt intressant att se vilken typ av match det blir med dessa blandade lag från olika klubbar och av två vitt skilda kön.

 

Blir det match på riktigt? Kommer Mattias Vallgren att bli uppsnurrad av Elin Tjärnström och kommer Julia Nordin att skicka Sefan Lindberg över sargen. Ska bli roligt att se när Jenny Gustafsson springer i kapp Jonas Svahn och snor bollen. Hur intressant som helst. En sak är väl i alla fall klar. Maria Kemi tar hem Speed Shootingen. Kan inte tänka mig annat. Övriga Skills är däremot svårtippade, jag vet inte riktigt ens vilka dom är.

 

Ja, det väntas stora överraskningar och fantastiska resultat. Ett måste att vara där. Särskilt som Innebandyläktarcoach och inbjuden gästbloggare. Men förresten så vet jag så klart hur det hela kommer att gå. Åtminstone hur det borde ha gått. Om jag fått ta ut lagen vill säga…

 

Så kvällens Gala. Vad är Oskarsutdelningen mot denna? Går inte att jämföra på samma kväll. Nomineringar är förstås ingen enkel sak att klara av. Tycker ändå att grabbarfna gjort ett gott arbete. Vilka är jury förresten? Är det Lars-Jacke det också?.

 

En stor miss finna ju ändå helt uppenbart bland nomineringarna. Det handlar förstås om kategorin Åreta Nykomling. Ett självskrivet namn saknas ju där. Innebandyläktarcoachen ! Han har verkligen genomfört ett strålande debutsäsong ! Nåväl, man får väl skylla på stress att man gjort detta misstag..

 

Hur som helst, en magnifik lördag väntar. Vi ses.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.