Kan City visa upp fina formen igen ? Och kan Thoren springa ifrån ett haltande Granlo ?

Vilket fredagsnöje ! Dubbelföreställning i Nolia Cup. Det är nästan så att det doftar biosalong och pop corn…

 

Först ut är City som möter Caperio Täby. Nu får vi en bättre uppfattning om hur formen är. Det såg ju väldigt bra ut senast. Täby är ju alltid ett sevärt lag. Man vet aldrig vad som väntar. Det kan vara brysk, nästan åt brutalt gränsande försvarsinnebandy ena perioden för att i nästa innehålla huvudet-under-armen offensiv.  Alltid charmigt. Laget har börjat svagt på försäsongen. är det nån som är förvånad…

 

Daniel "till-och -från-landslagskeeper" Ramsin, bolltrollaren Mikael Karlsson och den majestätiske Rickie Hyvärinen. Han hade väl inte sin bästa säsong i fjol men var suverän för nåt år sedan. Såg ett par gånger när det svartnade i ögonen på honom och han gjorde 3 mål på 5 min när det bäst behövdes. Gärna nåt av målen från halva plan. En som saknas är naturligtvis den suveräne Rasmus Sundstedt som sålts till Storvreta. Som om Storvreta skulle behöva en världsstjärna till..

 

Och så har dom backen Andreas Ackevi. Superligans brutalaste spelare. Han höll sig dock rätt lugn förra säsongen och drog bara på sig 32 utvisningsminuter. Nåt matchstraff slank väl med också. Bakslug och med brutala påhopp som specialitet. Den spelare som jag mest älskar att hata i ligan. Kolla in honom.

 

Efter den drabbningen ska Thoren ta ett nappatag med Superliganykomlingen Granlo. Två lag som känner varandra väl. Ja, men det är ju klart att Granlo är nååågot förstärkt sedan sist. Undrar vilka spelare Granlo har att ställa på benen. I sista matchen i cupspelet i Falun hade dom inte mindre än 6 spelare på småskadelistan. Bland annat den utsökte centern Patrik Svensson. För hård matchning? Och som lök på laxen så stod Johan Samuelsson över hela cupen pga ljumskkänning. En gammal bekant för Johan. men jag anar att han otroligt gärna vill visa upp sig igen för sin gamla hemmapublik. Hoppas det går..

 

Som sagt-fredagsgodis..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.