Inget nytt på innebandyfronten..

Ja, det vill säga om man inte har ambitioner att följa allt twittrande som försegår i den digitala rymden.

 

Jag menar ur en Umehorisont. Det är väl mest att slicka såren och fundera över de taktiska misstagen under Nolia Cup. Få se nu i seriestarten om fortfarande uttrycket "måste ta jobbet" återkommer i kommentarerna efter matcherna. Har man nu tagit det i en 3-4 matcher under cuper så vore det väl konstigt om man inte skulle vilja/orka med det när det gäller en seriematch/vecka.

 

Huur ser skadeläget ut då efter det myckna matchandet? Är det klokt att lägga upp försäsongen så tät? Jag vet ju inte hur läget är i Umelagen just nu. Rapporter finns offentliga om landslagsaktuella spelare. Johan Samulsson har ljumskproblem. Karl-Johan Nilssons rehab går intet vidare. Tero Tiito (finsk) är opererad osv. Ingen bra inledning på säsongen och inför VM.

 

Jag verkar att somnat in en hel del under sommaruppehållet. Hade inte ens kollat landslagstrupperna. Hittar bl a att Robin Nilsberth hänger med från ett läger till ett annat. Jag tyckte att Robin var som bäst vårsäsongen 2010/2011 och i det läget förtjänade att provas i landslaget. Däremot tyckte jag att hans senaste säsong var mindre lyckad. Men dert verkar funka ändå..

 

Jacke A ska tydligen få en ny kompis till Innebandybloggen, spännande. Och nödvändigt. Det är väl en helt omöjlig uppgift att täcka in allt själv när serierna tickar igång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.