”Vad var det jag sa”

I tidigare inlägg ifrågasatte jag klokheten i att träningsmatcha så flitigt på försäsongen. Tre hårda matcher på 48 timmar ena helgen och likadant nästa…I serien spelar man en match /helg och har dessutom uppehåll ibland. Ändå brukar man höra att det finns för få  spelare på träningarna. Trots det ser man lag som nästan uteslutande matchat enbart två femmor i cupmatcherna.

Och nu kommer vi till "vad var det jag sa". Warberg kan inte komma till Jönköping för en träningsmatch i samband med invigningen av deras nya hall. Orsak: Enbart 10 man på träningarna, skador och sjukdomar. Sirius ville inte matcha både Granlo och Umeå City i helgen pga läget i laget. Granlo avblåste helt då de också har stora skadeproblem bla. Patrik Fransson fot, Johan Samuelsson ljumske, Anton Samulsson baklår, Patrik Svensson baklår….

 

Ett Granlo som mest gick på två femmor i fem matcher förra helgen…Och helgen innan var det cup dessutom. Det tror fan att man får skador.

 

Till slut ber jag en spelare om ursäkt att jag inte nämnde honom i mina intryck från Nolia Cup. Granlos "Dille" Jernberg förstås.Klart det gav intryck att han vann poängligan i Cupen. Man får ju betänka att grabben är drygt 40 år vid det här laget…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.