DM-final och…?

Måste få inleda med fotboll. Drygt 20 000 buande åskådare i Zlatans hemstad hade inte fel. En av de svagaste kvalmatcher Sverige presterat på år och dag. En oinspirerad Zlatan och en därmed svältmatad Ellmander fick inte till nåt mot ett lag som rankas, var det, 142 i världen. 142 !

Och så fick jag än en gång reta mig på Pontus Wernblom. En brutal och oärlig spelare. Siktar mest hela tiden på att fälla och helst stämpla motståndaren. Går aldrig in axel mot axel. Däremot faller han fjunlätt om en motståndare nuddar honom. Påminner förresten en del om Paul Scoles i Man U. Samma typ. Dock kommer Wernblom aldrig någonsin att nå ens i närheten av vad slitvargen Scoles presterade och vad han betydde för klubb och landslag. Nää, låt han stanna kvar i Moskva och sparka sig blodig mot ryssar och halvpotenta importer.

 

Så till innebandyn då. DM-final i morgon. Ja, ni vet ju vad jag  tycker om sånt. Är det nåt att gå på då? Jo, fastän finalisterna spelar i olika serier denna säsong så är det intressant se hur långt dom nu kommit i förberedelserna inför stundande seriestart. Hur ser de tänkta femmorna ut?  Vilka spelare är i form? Det blir nog att hänga över coachräcket. Vem som vinner DM? Vem bryr sig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.