Mer tränarsnack och liiite hockey till

Ibland blir man en aning förvånad när det gäller tränare i SSL. I veckan har jag inte blivit en aning förvånad utan verkligen förvånad. I en intervju med Innebandymagazinet säger Warbergs avpolletterade tränare att han inte hade en aning om vad som var på gång. Det kom som en blixt från en klarblå himmel…

 

Vilken siffra på EQ-skalan har man som tränare om det verkligen var så. Inte konstigt då kanske att missnöjet växt i spelartruppen. Att sedan kunna ersätta Svedberg med Thomas Brottman är ju inget annat än bingo för Warberg. Brottman tillhör mina absoluta favoriter bland tränarna, kanske den största. Gedigen spelarbakgrund, stora framgångar och en härlig image med sin kluriga humor. Och så kepan. Grattis Warberg !

 

Nu är nog Mattias Wallgren mer nöjd än han var för bara ett par dagar sedan. Det var nog rätt tunna att hoppa i trots allt. Och Brottman vilar inte på lagrarna. Nä, han vill direkt gå på och coacha laget i seriepremiären mot sin gamla klubb Stormästarna Storvreta. Inga tveksamheter där inte.

 

En stilla undring. Som lite konspiratoriskt lagd. Brottman var nog redan klar innan Svedberg fick silkessnöret…

 

Liiite hockedy då. Det är ju inte meningen att denna blogg ska bli nån ny Löven4Ever spalt. Men eftersom seriespelet inte gått i gång så kan jag väl unna mig lite hockeysnack. Mitt Luleå premiärvannn. Mer offensivt än tidigare? Ja, 18-4 i skott i andra perioden säger förhoppningsvis en del. Vad det var värt får vi väl se på lördag. Hemma mot Skellefeå..

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.