Äntligen igång ! Brottmaneffekt ? Behövs NHL-stuk på spelarfördelningen?

Så kommmer vi då äntligen igång. Slut med träningsmatcher och snack om nyförvärv, ev femmor och nya spelsystem. Nu ska det upp till bevis. Det är ju ingen dålig premiärmatch vi får genom dusten mellan Warberg och Storvreta. Extra intressant pga tränarbytet i Warberg förstås. Brottman som fört Storvreta till SM-guld. Vilka taktiska drag har han i bakfickan? Får vi se en Brottmaneffekt direkt? 

 

Mot ett i fjol överlägset Storvreta. Som inte det vore nog så har man värvat Rasmus Sundstedt från Täby. Vart är vi på väg när alltför många toppspelare samlas i en klubb? Kanske dags att införa NHL-stuk på spelarövergångarna? Sämsta lag väljer först ! 🙂 Nä, vore att gå för långt förstås men alltför ojämna lag i SSL dödar ju intresse.

 

I eftermidag kollar jag in ännu en träningsmatch. Börjar bli lite less men jag har inte sett TBS ännu. Nu möter dom Storebror Thoren. Hur ser dom ut inför Div 1 premiären? Målsprutan Samuel Karlsson finns ju där nu. För hur länge återstår väl att se… Sedan är det alltid sevärt vad Daniel "Gretzky" Nygren hittar på bakom motståndarmålet..

 

Så hem till TV-n. Hittade ett billigt 6-månaderserbjudande från Cmore. Luleå-Saik halv sju-perfekt !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.