Lördagsgodis, nää knappast…

Jag säger det på en gång. Det här var ingen underhållning. Matchen TGC – Luleå menar jag. Såg ju TBS- RIG i veckan och den var mer än klassen bättre.

 

Första perioden kändes som avslagen pilsner. Inte konstigt då att jag kom på mig att fundera på vilken öl som kunde passa bäst till middan. Fann att en Pale Ale skulle sitta fint.

 

Mycket spring med boll från enskilda spelare, få passningskombinationer och få vassa skott.

 

De två första perioderna kan , om man vill vara taskig, sammanfattas så här. Spelet gick hit och dit. Så sköt Mattis utanför. Sedan gick spelet hit och dit och sedan sköt Mattis i täck. Och sedan sköt Mattis i täck…

 

Hade fått en passning om att kolla in talangen i TGC. Och viss finns det talang. Men för många spelare har väl talangen passerat bäst-före-datum. Många gör det bra ändå. Den färska talangen skulle väl ev Linus Schefström stå för. Tyvärr var han rätt osynlig i matchen.

 

Talang tycker jag att Jim Johansson visat i flera år. Han tar väl inte alltid innebandylivet på fullaste allvar. I den här matchen tyckte jag att han var den mest toningivande liraren. Vårdat och lugnt backspel, bra uppspel och flera snygga pass. Dessutom en hyvens kille utanför plan.

 

Efter två perioder drog Pale Alen alltmer och det gjorde även jag…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.