Golvat City reste sig på 20…

Matchen mellan City och Balrog bytte ansikte flera gånger. Första perioden var helt klart Balrogs. Överlägset bollinnehav men mindre effektivt. City kom igen i andra och gick rätt enkelt upp till 4-1. Såg ut att rinna iväg. Men en dubbelutvisning även här tog Balrog tillbaka och ställningen inför tredje var 4-3.

 

City gör 5-3 efter 5 min i tredje och lugnet ser ut att lägga sig. Efter en indianare av Stefan Linfberg så är Balrog tillbaka igen och nerverna syns utanpå Citytröjorna.  Och efter ytterligare 3 min så har Balrog gått upp i ledning med 6-5. Balrog har helt klart övertaget då och ser ut att ro hem trepoängaren. I ett klassikt sista desperat försök i spel 6 mot 5 så kvitterar City när klockan står på 20.00. Ett helt klart diskutabelt mål men domare Navaee tvekar aldrig. En mycket het palaver uppstår men målet är godkänt. I sudden bryter sig så Albin Anderson in i skottsektorn och vispar upp den i bortre. En otrolig vändninng och inte särskilt rättvis sett till matchen.

 

Beröm till Emil Johansson för slit, finurlighet och fyra ass. Simon Brändström klart bra i målet. I Balrog kan man inte undgå att lägga märke till Fyrtornet och Släpvagnen. Centern och lagkaptenen Håkan Fröberg ca 2 meter lång. Lillle men outtröttlige backen Felix Strandljung, härlig attityd och speed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.