Nää, nu är man trött på att vänta…

Landslagsinnebandy i all ära men nu vill vi åter till serielunken.

 

Jag är inte förtjust i internationella turneringar för landslag som ni säkert märkt. Ser hellre en dubbellandskamp med Finland då och då. Där finna spänningen i alla fall.

 

Nåväl, till helgen drar det ju igång igen. Och när det väl gör det så gör det det med besked. Hemmamatcher i SSL för båda Norrlandslagen. Grano möter Warberg. Ett Warberg som värmer upp med att ta emot serieledarna Pixbo redan i morgon. Var står Warberg egentligen? Kanske den matchen kan ge besked?

 

Dalen tar emot Falun. Samma sak där, ovisst. Dalen måste visa om dom har slutspelskvaliteter. Falun har börjat tveksamt men är klart på gång och Enström verkar ha hittat storformen..

 

Intressant i helgen blir att se var Storvreta står efter EFT. Stenberg var ju lysande. Berggren, Samuelsson och Kanebjörk stabila som alltid. Men hur är det med Kohonen och Öhman. Är förstafemman hel och igång? Kohonen var inte till sin fördel mot Sverige senast. Hans form har väl varit tveksam hela hösten. Och hur gick det med Öhman? Såg ganska allvarligt ut? Spelar han?

 

I Allsvenskan Norra blir det hett om öronen för både Thoren och City. Thoren får bekänna färg ordentligt redan på fredag då dom möter Balrog borta. City tar emot Sirius hemma. Ska City med ordentligt på seriesegertåget behöver man minst 1 poäng. 3 vore mumma.

Som sagt, äntligen nåt att se fram emot…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.