Kräftgång , Stockholmsdekis och Fikabuffé

Kräftgång SSL-laget med de tre VM-spelarna Patrik Åman, Karl-Johan Nilsson och Kim Nilsson kämpar desperat. I laget finns dessutom ett antal erkänt duktiga spelare till. Jag talar förstås om AIK. 8 matcher, 2 vinster, 24 gjorda mål, 8 poäng. Vilken kräftgång. Lyckades inte heller igår att slå bottenlaget Jönköping trots hemmaplan. Undrar hur många poäng dom haft om inte Åman storspelat match efter match? Märklig utveckling..

Är det synd om dom då? Nä, inte alls. Dom som lider mest utanför laget är väl Niklas Jihde och Conny Vesterlund. Och eftersom dom absolut inte tillhör mina favoriter så kan dom ha det.

 

Stockholmsdekis. Nu är väl AIK Innebandys nedgång kanske bara ett symptom på huvudstadens ras i många bollsportstabeller. I Norra Allsvenskan verkar alla fem Stockholmslagen etablera sig som mitten/bottenlag.

I Allsvenskan i fotboll blev AIK visserligen fyra medan Djurgården blev nia. Hammarby nådde inte kvalplats i Superettan. Och i hockeyns Allsvenska kämpar Challes Djurgården med näbbar och klor för att nå slutspel!

Märklig utveckling i detta miljonområde med de allra starkaste supportrarna och de mäktigaste sponsorerna. Vad pågår…

 

Fikabuffé Nä, då har vi mycket mer trevliga nyheter att berätta från våra breddgrader. Enligt en mestadels välunderrättad källa så bjuder TGC på fikabuffé vid derbymatchen ikväll mot TBS. Vilken innovation och vilken gest mot publiken. Hoppas verkligen att det drar folk. Jag kommer naturligtvis och kommer att äta en minimal middag. Allt för att rymma så många kakor och bullar som det bara går…

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.