Kan en läktarcoach ha fel ?

Nja, det är väl per definition nästan otänkbart…

 

Men i alla fall när det nu är serieuppehåll i SSL för VM-laddning och turnering i alplandet där efter så ger det en ju tid till eftertanke. Har jag missbedömt nåt de senaste åren?

 

Det första som  kommer upp huvudet är hur jag tänkte kring småpojkarna Filip Stenmarks och Emil Johanssons tidiga övergång till SSL-lag. Jag kraxade likt korparna och tyckte att det var alldeles för tidigt. Fel, fel,fel..

 

Båda har klarat det helt suveränt. Och nu står SSL-lagen på kö för att få Emils namnteckning på kontraktet. Filip Stenmark är verkligen redan etablerad där. Och i landslagstruppen – lång näsa…

 

Nästa stora misstag var att döma ut Hallstensson och Dalen förr säsongen. Det såg ju helt kört ut men så går dom till SM-final ! Visserligen med lån från Thoren, men i alla fall..

 

Däremot har jag ju som sagt aldrig tvivlat på Thorens moral när det ska avgöras…

 

I höst är jag väl i det närmaste felfri. Det enda jag kommer att tänka på är hur jag helt dömde ut Huddinge vid deras första besök i Umeå. En supporter tog illa vid sig och menade att det kulle jag få äta upp. Det gör jag så gärna.

 

Men som sagt, i övrigt klockrent..

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.