Kvaliteter och kvaliteter…

Bänkade mig på Arenan tillsammans med polaren Peder för att kolla in TBS-Skellefteå. Peder var nog lite spänd. Han har ju ett förflutet i TBS…

 

Jag hade ju efterlyst att TBS skulle börja visa upp lite kvaliteter. Och nog fick jag ta del av det, och det redan i inledningen av matchen. Och värre blev det.

 

Innan halva matchen lidit hade dom presenterat tre indianare med baklängesmål som följd. Inte nog med det. Dom hade lyckats missa öppet mål två gånger dessutom. Inte de kvaliteter som jag efterlyst precis.Skellefteå ägde matchen. Frågan vara bara hur stora segersiffrorna skulle bli.

 

När Skellefteå smällde in  1-5 i början på andra så var jag redan på väg hem. Men vid en Skellfteutvisning kom 2-5. OK, jag stannar väl en stund till. Vips stod det 4-5 i pausen och direkt i tredje så kom kvitteringen. Därefter var det helt och hållet TBS`match. Ett mer och mer ängsligt Skellefteå försökte rädda en poäng. Men förgäves.

 

I andra halvan av matchen visade så TBS kvaliteter. Att aldrig ge upp och att sätta chanserna. I den delen visades även målvaktskvaliteter upp..

 

Så det kan svänga. Grattis TBS !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.