Har sett en dålig hockeymatch..

Det är nog den bästa etikett jag kan sätta på den innebandymatch jag just bevistat.

Matchen mellan City och Mora menar jag. KAIS Mora är nog det lag som jag allra mest älskar att hata. Dom har visserligen några väldigt skickliga spelare i form av Bobby Edberg, Filip Mbanza och Max Wahlgren. Men det hjälper inte. Det är ett totalt urtråkigt och spelförstörande sällskap.

 

Allting går ut på att spela hårt, alltid på gränsen till ojust. Se till så att det blir så många frislag som möjligt så att rytmen störs. Snacka med domarna ideligen för att skaffa avbrott och för att försöka skaffa sig fördelar så småningom. Dom representerar allt som jag ogillar med idrott i allmänhet och i innebandy i synnerhet.

 

Det blir aldrig nåt flyt och skönspel när dom finns på banan. Visserligen så har Mora redan ett halvhyggligt hockeylag men jag tycker dom ska slå sig ihop med dom. För dom spelar mer hockey än innebandy.  Lika barn leka bäst…

 

Jag är glad att man slipper se dom nåt mer denna säsong…

 

City då. Jovars, dom föll i ni Moras fälla långa stunder i matchen. Det blev kamp istället för skönspel. Springa och knuffas. Dåligt passningsspel. Ett gjorde dom mycket bra, höll reda på Max Wahlgren. Han fick knappt båga och skjuta alls under hela matchen. Visserligen två mål i tredje men de kom i andra situationer.

 

Många slet som  djur och dom som oftast är bra var också bra idag. Vill ändå lyfta fram några som gömt formen länge. länge… Erik Nilsson börjar vakna upp, oerhört nyttig i den här typen av match. Stefan Lindberg gjorde en enorm arbetsinsats, framför allt i defensiven, Han är ju hur stark som helst.

Och, roligast av allt, Kristoffer Rådström tycker jag gör sin bästa match i höst. Jobbade och slet och börjar hitta sitt skott igen. Gör han det så blir han oerhört nyttig.

 

Nää, nu hoppas vi på en bättre match i morgon mellan TVÅ spelande lag, Thoren och Järfälla… 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.