VM-hjältarna visade upp sig…

AIK på besök igår. Tre VM-hjältar i laget. Patrik Åhman, Karl-Johan Nilsson och Kim Nilsson. AIK gör ett väldigt blekt intryck. Förlorar rättvist mot Dalen. Ett Dalen som inte heller imponerade.

 

Vad åstadkommer då världsstjärnorna från huvudstaden. Inte särskilt mycket… Karl Johan Nilsson gör väl ett bra jobb som center i förstafemman. Noteras även för ett mål. Altid säker men glänser sällan.

 

Patrik Jansson inte särskilt lyckad. Övertänd som vanligt. Överglänstes å det väldiga av hemmakeepern Fredrik Hörnkvist som var i sitt esse. Gjorde en av sina tokmatcher igår.

 

Så till huvudpoängen. Såg ni nån forward i det gästande laget som blev uttagen till All Star Team i senaste VM? Inte jag i alla fall. Man märkte honom nästan inte alls. Jovisst var han med i spelet men glänste han? Gjorde han nåt brilliant, lite extra så att man förstod vilken stjärna han är. Nä, det gjorde han inte. Vem talar jag om då. Jo, Kim Nilsson förstås. Jag har sett honom spela nu ett antal gånger och förstår inte riktigt hans storhet. OK, kan snurra och finta, har enorm räckvidd och ett bra skott. Men hur många har inte det? Kan nån förklara för mig vad det handlar om?

 

13.30 spelar Thoren mot Huddinge- Live Match förstås..

 

God Jul alla innebandyälskare !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.