Det duggar tätt…

..med SD-matcher i dessa tider. Och inte gör det mig nåt. Det blir ju spännande matcher som lever ända till slutsignalen. Gillar man dessutom att lägga bet till 7 ggr pengarna så gör det ju inte saken sämre…

 

SD blev det även igår mellan Helsingborg och Linköping. Några saker förvånade mig där. Det första var varför kommentatorerna hade Helsingborg så skyhöga favoriter i deras mening. Visserligen har Helsingborg en bra hemmasvit men Linköping har trots allt tagit fler poäng i serien. 

 

Det andra var hur man kan gömma en sniper som Daniel Jonsson i en tredjefemma. Jag menar att han behöver inte många lägen med sitt fruktansvärda dragskott för att sätta ett par strutar. Nåväl förstalinan avgjorde ju sent omsider så det blev ju bra till slut.

 

Jag hörde också ett rykte om att Anton Karlsson har fått en förfrågan från Olympiska kommittén at sadla om och satsa på fribrottning inför 2014..

 

I eftermiddag väntar en mycket intressant match. Jag menar förstås Dalen-Granlo. Det är sällan så tydligt att så många fd spelare i hemmalaget kommer tillbaka som motståndare helt plötsligt. Kryddat med Dille dessutom..

 

En sak förbryllar mig där också. Varför satsa på tacobuffé en sådan här dag. Dom flesta är väl less på mat efter julhelgen. Och dessutom klockan halv tre… Jag skulle nog hoppa på en vanlig blålördag i februari med start 17.00.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.