Ett lätt pass efter all julmaten..

Så verkade Thoren tycka efter att skaffat en ledning med 3-1 efter första perioden.

Vi har sett det förut. Och säkerligen inte för sista gången. När ett spelande lag av typen Thoren får tidigt grepp på ett sämre lag så händer det. Ja, ni vet. Slappnar av, släpper koncentrationen, blir mer stillastående osv. Sammanfattningsvis: Det här fixar vi ju lätt. Och om inte vår femma gör målen så gör den andra dom. En klassiker…

 

Jag hade hellre sett i en match som denna att man hamnat i underläge i första istället.

Då blir matchbilden av tvång helt annorlunda. Nu blev det som det blev. Massor med missade såväl halvchanser som rena frilägen. Man släppte också till ett stort antal kontringar som kunde ha resulterat i flera Haningemål.

 

Nu fick Thoren kämpa ända in i kaklet för att rädda tre poäng. Jag vill inte ge mig in på nån spelarkritik efter en sån här match. Jag tror många av spelarna är tacksamma för det…

 

Nä, då hade det varit betydligt roligare att sitta i Sundsvalls sporthall denna eftermiddag. Granlo hade ett nyvaket AIK på besök under ledning av tjänstledige Ulf Hallstensson. Han som ska rädda AIKs säsong. Efter 5 min i tredje perioden går AIK upp till 7-4 och publiken börjar få kramp. 10 min senare leder Granlo med 10-7 !! Vinner så småningom med 12-8. Det hade varit kul att se.

 

Från SDF-SM har jag intet speciellt att rapportera. Men som Norrlänning är det ju alltid med tillfredsställelse man noterar att Stockholm förlorade båda finalerna.

 

Jag visste inte att systrarna Rydfjäll hade en syster till. Men nu vet jag-Wilma. 3 mål i F00-finalen i Storvreta och plats i All Star Team. Vem kommer först fram med kontraktsförslaget? Ska vi gissa att Urban Karlsson står i 1,30 i odds, trots av Rydfjälls tillhör IKSU, eller?

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.