2 och en 1/2 tråkiga och 1/2 härlig

Efter att närmast ha genomlidit Sandåkern-Thoren och City-Duvbo så stod ju hoppet om god underhållning till dagens match mellan Dalen-Pixbo.  Och visst är det trevligt att se Pixbos finlir och hur man med god kontroll och med eleganta krosspassningar spelar ut ett tamt Dalen. Men man vill ju se kamp och spänning. Var på väg att ringa frun för hämtning och tidig middag när det bärjade hända.

 

Helt plötdligt tänder Dalen. Spelet hårdnar. Det blir kamp över hela banan. Och Pixbo kommer av sig. Tre rakaa PP för Dalen ger tre mål och det står 4-5 på tavlan. Johan Eriksson späder på med ett typiskt Erikssonmål framför kassen, kvitterat. Men två minuter senare gör Pixbo 6-5 och det verkar som om upphämtningen variit förgäves..

 

Då presenterar sig Adam Berglund två gånger vid bortre stolpen och avgör matchen, oerhört starkt av honom och av Dalen totalt. Och det är inte vilket lag som helst som dom vänder upp och ner på utan serieledarna, där det vimlar av stjärnor.

 

Ketil Kronberg var enorm som härförare, Hörna mycket bra, Eriksson gjorde sitt och Adam avgör, snyggt. Anmärkningsvärt är också det att man gör mål på tre PP på raken. En enorm boost för självförtroendet liksom segern förstås. Nu är Dalen  på G !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.