Det imponerade Dalen !

Det är väl bara att pudla igen. Jag kunde inte i höstas drömma om att Dalen skulle kunna prestera nåt liknande som dom gjorde mot Warberg igår. Warberg har mer meriterade spelare, många kilo mer och en lång svit utan förlust på hemmaplan. Det bekymrade inte Dalenspelarna alls. Efter att ha varit tillbakatryckta i inledningen och fått ett mål i baken så tog dom helt enkelt över matchen.

 

Alla lagdelar gjorde sitt. Hörna bra utan att vara tokbra. Backarna utmärkta. Adam Berglund behandlade Warbergsforwards som juniorer. Hade all tid i världen för det han skulle göra. Kall som en sill. Forwards jobbade och slet . Högg som kobror i omställningarna.Mest njöt jag av min favoritspelare Christian Larsson. Vilken lirare ! Först och sist, hemma och högst upp. Enormt arbete. Och vankas det målchans så är han där. Otroligt att tänka att han spelade Div 2 i fjol..

 

Ketil Kronbeg den store härföraren. Enorm pondus och respekt. Som alltid förvånade att han bara får en 3:a av Imagget…

 

Andreas Berglund är nog ändå för mig den stora överraskningen.Har hittat ett par växlar i sitt spel nu efter halva säsongen. Såg honom som en bänknötare i höstas. Ber om ursäkt Andreas, verkligen.

 

Som alltid är det roligt att se frustrerade favoriter tappa greppet. Jag menar ex vis Henrik Olofsson och Jimmy Lindblom. Ballade ju ur totalt och tappade all kyla .Att Warberg var missnöjda med domarna och krävde utvisningar är en sak. Men ändå måste man väl kunna hålla skärpan. Tyckte att dom gav bort matchen där.

 

Det är inte utan att detta utdömda Dalengäng nu mer tillhör mina favoriter.

 

Det gör också sedan gammalt  "Dille" Jernberg. En klar forwardsförstärkning till Thoren.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.