Håller Dalen ihop ?

Tätt, tätt med matcher nu för Dalen. Tredje matchen ikväll på 11 dar. Pallar dom? Det var ju en riktig urblåsning senast mot Warberg. Enormt kraftödande jobb. Men mentalt har det förstås stärkt.

 

Nu kommer Täby. Ett lag som man inte känner igen i år. Förut blandade dom topprestationer mned bottennapp. Nu är det mest det senare. Deras matcher kunde också svänga enormt. Det har vi inte sett mycket av denna säsong.

 

Förstår att härföraren själv Rickie Hyvärinen varit borta en hel del och han gör enbart sin nionde match ikväll. Så klart att Täby lidit av det. Får se om han blixtrar till ikväll och stänker in tre mål på fyra minuter. Det har hänt förut, mer än en gång.

 

Dessutom får vi se två av dom mest utvisade spelarna. Patrik Hagberg med 35 minuter på bänken och hatobjektet Andreas Ackevi med 24. Han har hållit sig ändå relativt lugn en längre tid men i förlustmatchen mot Falun sprack det med 1 minut kvar, 2+10 för osportsligt uppträdande. Får se vad han hittar på i kväll om Täby hamnar i underläge.

 

Karlstad har plockat några pinnar de senaste matcherna. Seger ikväll mot Linköping skulle ge hopp. Särskilt om TT förlorar mot Granlo uppe i Sundsvall. Och det gör dom väl ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.