Mycket skidor – Lite innebandy..

Tur att innebandy är en inomhussport. Nu är VM i Super G 3 timmar försenat pga vädret. När det gäller innebandy så börjar matcherna på utsatt tid, pålitligt.

 

Inte många matcher att se fram emot i veckan. Dalen tar emot Helsingborg på söndag. Inte så upphetsande kanske men jag är förtjust i nyblivne landslagsspelaren Kevin Björkström. En mycket sevärd spelare.

 

Mest intressant blir det att följa Thorens besök i masriket för match mot KAIS Mora. Diskussionerna gick ju höga efter matchen i Umeå i höstas. Mest högljudd var väl Moras tränare "Kazzi" karlsson som skyllde förlusten på umedomarna. Domarna som han kallade "barndomskompisar med Thorenspelarna". Vi får väl se vilka domare man kunnat vaska fram till söndagens match…. För övrigt var det inte bara tränaren som gnällde. Många i laget visade upp dåligt och olustigt humör. En mycket tråkig match, både för publiken och för sporten.

 

I väntan på det så får man väl bege sig till Arenan i morgon kväll för en DM-kvart mellan Thoren och Sandåkern. Viktig? Nä, men man får väl se hur Dille Jernberg och Patrik Lundström matchas in i laget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.