Dalen mot höjden men har City vilja kvar ?

Dalen har utvecklats till en poängmaskin denna säsong. Mot alla odds. Saknade igår inga mindre än Kronberg, Eriksson och Stenmark. Det visade sig inte spela nån större roll. Visserligen tillät man snipern Daniel Johnsson gör tre mål och Linus Nordgren att fylla på med två till. Men ändå tycktes segern inte vara i fara nån gång under matchen. Imponerande. Martin Rydeström, Andreas Berglund och Simon Sedin några av topparna. Kevin Björkström en besvikelse för mig. Verkade finnas överallt och ingenstans i anfallet.

 

City åkte på en uddamålsförlust borta mot Balrog. Oförtjänt enligt egen uppfattning men ändå. Om man inte var borta från seriesegern före så är man det definitivt nu efteråt. Frågan är nu om City har vilja kvar att försöka hjälpa Thoren när man tar emot Sirius på hemmaplan nu på söndag. Skulle ge extra energi till Sirius möte mot Thoren söndagen efter.

 

Om nu Thoren slutar tvåa i serien, finns ändå möjligheten till SSL-plats? Det glunkas om konkurs för Täby mest varje vecka. Har inte koll om det skulle betyda friplats för Thoren eller om det skulle bli kval. Då mot tvåan i Allsvenskan södra. I skrivande stund är det Göteborg på den platsen. Enligt flera rapporter anses Södra vara betydligt sämre än Norra. God chans där förmodligen. Om nu Göteborg orkar hålla serien ut med tanke på de släppta spelarna till Dalen. Kom igen City !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.