Eeeemmil !

Det var med stort intresse som jag bänkade mig för att se seriefinalen mellan Storvreta och Falun igår. Matchen blev av det ryckiga slaget där lagen turades om att dominera i delar av perioder. De mest minnesvärda kom i den första perioden. Den som också var den mest välspelade. Först Johannes Skogs solomål med rundande av både back och  målvakt, läckert. Lika snyggt var också Joel Kanebjörks enhandsvrickning in till Jakob Dews 3-1 mål.

Spänd var man förstås också på hur Emil Johansson skulle klara detta elddop. Det började inte särskilt bra då han som back på olika sätt var inblandad i två av Storvretas mål i inledningsperioden. Verkade risk för bänk men han fick nya chanser, både som forward och i PP. Då gick det OK.Bra coachat av Andreas Lundmark. Håller med dom som säger att Emil ska nyttjas som forward i första hand.

Matchens flopp var utan tvekan Rasmus Enström. Där håller jag för en gångs skull helt med expertkommentatorn. Vad höll en av världens bästa spelare på med, obegripligt.

Säger då matchen nåt om hur de ska gå i den tippade SM-finalen. Tror inte det. Kan Falun med den här svaga insatsen klara sig undan med en uddamålsförlust så kan dom nog slå Storvreta om dom kommer upp i normal standard.