Lider med Granlo…

Jag måste säga att jag lider med Granlo efter gårdagens match. Man tar ledningen 5 gånger (!) i matchen och är aldrig i underläge målmässigt. Femte gången man tar ledningen står klockan på 19.13 i siste perioden. Man orkar inte hålla tätt sista minuten utan släppper in kvitteringen 19.40, otroligt…

Efter en mållös SD så förlorar man sedan på straffar. Jag har inte klart för mig vilka som missar men suuurt. Vilken skräll det hade varit med vinst då Granlo varit helt under isen på bortaplan i serien.

Nåväl, hade en seger varit rättvis? Det verkar väl tveksamt när man kollar skottstatistiken. 54-23 till Storvreta med 17-1 i andra och 7-0 i SD ! Men gör man fler mål så vinner man . Frågan är nu om Granlo kan leva upp till sin fina hemmastatistik i kvartsfinal två. Eller gick luften ur i Uppsala?

I tidningarna denna vecka har vi fått ta del av nyheter som vi läst alltför många gånger. Spelare, eller som i det aktuella fallet tränare, uttalar sig om den interna kommunikationen i Dalen. " Jag har inte fått jobb, det som lovades har inte levererats, jag har inte fått besked på utsatt tid"  o.s.v.

Börjar det inte bli väl många gånger nu? Kan väl inte vara en slump att det ständigt kommer från en och samma klubb?