Svensson, Nilsberth och Jacke Arvidsson …

Fortsätter med Granlotemat. Jag blir mer och mer imponerad av hur Sundsvallsgänget tar sig an storfavoriterna Storvreta. Vilken lagmoral kompisgänget uppvisar. Inte minst då " hemma på parketten" med en fanatisk publik i ryggen.

 

Ser man till de fyra möten som varit mellan lagen denna säsong så har Granlo vunnit två matcher hemma, lidit en knapp förlust borta efter ledning i slutminuten och har dessutom en storförlust borta dagarna efter nyårsfirandet. Em otroligt resultat..

 

I  seriepremiären i september vann Granlo med 8-6 efter bl.a. 5 mål (!) av Patrik Svensson i hans och Granlos första match i SSL. Jag gratulerade honom redan under Champions Cup till utmärkelsen Årets prestation…

 

I gårdagens match var det Robin Nilsberths tur att kliva fram. 3+1 från hans klubba .Och fortsättning följer….

 

För Umelagen går det inte lika bra just nu. IKSU får jobba och Dalens damer har det kämpigt. I Allsvenskan verkar det som Thoren och City redan "spelat färdigt" för säsongen. Men inte ska väl Thoren avsluta med 3 raka förluster? Bristen på motivation hos de allsvenska lagen kan väl kanske förklaras med att det saknas kval i serien. Det finns inget att kämpa för. Får se vad det nya systemet kan innebära..

 

Dalen gjorde en svag insats i Linköping. Storstryk även om siffrorna kanske ljuger en del. Är det sista SSL-matchen vi får se i kväll när Linköping gästar? Vid Dalenförlust är det med all säkerhet så. Vilket antiklimaxslutspel i så fall…

 

Och så det här med Jacke Arvidsson. Vilken besvikelse ! Jag har lovat bidra i Play for Charity med 50 spänn /poäng som han gör i de tre sista omgångarna. Och vad får man för det? En (1) ynka poäng efter 2 matcher. Kom igen mot Huddinge nu Jacke !

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.